Muscial over de geschiedenis van Tricht

Op 28 maart wordt in het Dorpshuis van Tricht twee keer een musical over de geschiedenis van Tricht opgevoerd.

De voorbereidingen zijn in volle gang voor de musical ‘Goede tijden, Trichtse tijden’ die op 28 maart in het Dorpshuis van Tricht opgevoerd wordt. Alle inwoners van Tricht (en overige belangstellenden) zijn van harte uitgenodigd.

Zoals de titel al een beetje doet vermoeden staat de geschiedenis van ons dorp Tricht centraal in deze musical. Diverse historische momenten in de geschiedenis van Tricht passeren de revue, maar dan wel met een knipoog verteld. Bijzonder is dat tijdens de voorstelling ook oude en bewegende beelden van Tricht te zien zullen zijn.

De musical is geschreven door een dorpsgenote, de acteurs zijn leerlingen van basisschool Op ’t Hof en ook het Historisch Genootschap Tricht verleent haar medewerking. De musical is tevens het startschot voor een bijzondere geschiedenisweek in Tricht. Op 28 maart wordt de gelijknamige tentoonstelling ‘Goede tijden, Trichtse tijden’ over het historische Tricht geopend. De tentoonstelling in het dorpshuis blijft wat langer toegankelijk voor publiek. Iedereen is welkom om oude beelden, gebruiksvoorwerpen en filmmateriaal te komen zien.

Er zijn twee voorstellingen: een middagvoorstelling om 13.30 uur en een avondvoorstelling om 19.30 uur. Kaartjes kosten € 3,00 en zijn vanaf maandag 11 maart op twee plaatsen verkrijgbaar. Op schooldagen tussen 15.00 en 15.30 kunt u voor kaartjes terecht bij Basisschool Op ’t Hof. Daarnaast zijn er kaartjes verkrijgbaar tijdens de koffie-inloopochtenden in het Dorpshuis op woensdag 13, 20 en 27 maart (tussen 10.00 en 12.00 uur).