700 jaar kerk in Tricht

Boek cadeau voor nieuwe donateurs Historisch Genootschap Tricht

TRICHT – Op 14 oktober was een deel van het bestuur van het Historisch Genootschap Tricht aanwezig bij de lezingen die in de kerk gehouden werden naar aanleiding van 700 jaar kerk in Tricht. Met een kleine fototentoonstelling over de kerk van Tricht die in de loop der tijd wel enige veranderingen aan het uiterlijk heeft ondergaan.

Tevens was het mogelijk om donateur te worden van het Genootschap. Bij een minimale donatie van 10 euro kreeg men dan ook het boekje ‘Tricht van parochie tot gemeente’ van A. Dekker, dat in 1985 verschenen is, cadeau. Het Genootschap zoekt donateurs om daarmee haar doelstelling: het verleden van Tricht beter zichtbaar te maken en die cultuurhistorie van ons dorp indien mogelijke te beschermen heeft nog diverse boekjes beschikbaar voor mensen die donateur worden.

Wie het genootschap wil steunen als donateur en ook graag dit boekje ontvangen wil kan gebruik maken van het bij deze dorpskrant gevoegde formulier of contact opnemen met de voorzitter: Rita Boer Rookhuiszen, Hoge Bulk 7, 0345-576619 / rita@boerrookhuiszen.nl.